Спецакция проведоха на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“

...
Спецакция проведоха на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“
Коментари Харесай

Спипаха 27-годишен наркодилър

Спецакция организираха на чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в Пазаджик.

След близо двумесечно следствие на незаконната активност на 27-годишния В.Н. от Велинград той е арестуван, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Вчера следобяд в региона на септемврийското село Варвара екипите засекли мъжа, до момента в който карал лек автомобил. При последвалите процесуално-следствени дейности в колата криминалистите разкрили и иззели плик с към 50 грама суха листна маса и две пликчета с бучки от бял прахуляк с общо тегло от 63 грама.

Веществата реагирали при полевия наркотест на марихуана и амфетамин.

В рамките на интервенцията полицейските екипи претърсили и жилища, населявани от В.Н. във Велинград и Пловдив. Оттам иззели близо 540 грама амфетамин, 65 грама марихуана, 26 таблетки, реагирали при наркотеста на метамфетамин, две електронни везни, немалка сума пари.

В хода на следствието е открито, че мъжът, незнаен досега на полицията, е разпространявал дрогата в района на Пазарджик и Пловдив.

Операцията е осъществена под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Предстои срокът на задържане на велинградчанина да бъде продължен със 72 часа.

Работата по документирането на незаконната му активност продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР