Спешна среща се провежда в този час в централата на

...
Спешна среща се провежда в този час в централата на
Коментари Харесай

ПО СПЕШНОСТ: Спешна среща в централата на ГЕРБ Борисов – решава съдбата на първия мандат

Спешна намира се организира в този час в централата на партия ГЕРБ, предава ПИК. Лидерът Бойко Борисов и сътрудниците му вземат решение какво да направи Мария Габриел с първия мандат.
Припомняме, че до през вчерашния ден беше несъмнено, че досегашната еврокомисарка ще върне мандата на Румен Радев изпълнен, като в проектокабинета ще попадат специалисти. Очакваше се подобен кабинет да бъде подсилен от Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.
През последните часове обаче в ГЕРБ надвива нов вид – Мария Габриел да върне мандата празен, а партията да поддържа държавно управление с мандата на ППДБ. Отсега даже се приказва, че Габриел ще е вице на акад. Денков, като има концепция даже за ротация на премиерския пост.
В централата на ГЕРБ от рано сутринта е водачът Бойко Борисов, а един от последните пристигнали е ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. След него пристигна и Тома Биков, който на въпрос на ПИК съобщи, че не знае каква е ориста на първия мандат. „ Дойдох, с цел да пия кафе “, сподели пред медията той.
Тази заран Борисов ще вземе и окончателното решение. Въпреки че Мария Габриел твърдеше пред медиите, че ще отиде при Радев с проектокабинет, прекомерно евентуално е тя да се окаже похабена и да се е разделила с еврокомисарския пост, с цел да стане вице на акад. Николай Денков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР