Спешна нужда от кръводаряване има пловдивчанка. За ситуацията сподели журналистът

...
Спешна нужда от кръводаряване има пловдивчанка. За ситуацията сподели журналистът
Коментари Харесай

Да помогнем! Пловдивчанка има нужда спешно от кръводарител

Спешна потребност от кръводаряване има пловдивчанка. За обстановката показа журналистът Мария Луцова. Нейната баба се нуждае от кръводарител, който да подари кръв в Районния център за трансфузионна хематология.

Центърът, в който е належащо да се направи дарението, се намира бул. „ България " № 234 Б. Ще бъде издадена и записка, в която би трябвало да са записани данните на рецепиента - Мария Тодорова Калоянова, УМБАЛ " Св. Георги ", Първа хирургия.

След това бележката би трябвало да бъде предоставена на околните на Калоянова.

" Благодаря ви авансово за поддръжката ", написа Луцова. Призоваваме всеки, който желае да помогне, да се обади на тел: 0898425288.

Публикуваме апела на Мария Луцова без интервенция:

Скъпи другари, не съм се обръщала към вас в персонално качество, само че в този момент ми се постанова! Търся 1 кръводарител, тъй като баба ми се нуждае от незабавно кръвопреливане. Трябва да е от Пловдив. Да подари кръв в Районния център за трансфузионна хематология на бул.„ България " № 234 Б.

Ще му бъде издадена записка, в която би трябвало да бъдат записани данните на баба и болничното заведение, в която лежи! Ето какво би трябвало да написа в нея: Мария Тодорова Калоянова, УМБАЛ " Св. Георги ", Първа хирургия!
След това ще би трябвало да се срещнем, с цел да я вземем.

Благодаря ви авансово за поддръжката! Телефон за връзка с мен: 0898425288
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР