Спешен съвет при премиера Николай Денков е опитал да разбере

...
Спешен съвет при премиера Николай Денков е опитал да разбере
Коментари Харесай

Страшен скандал! Акад. Денков изненадан от поста на Виолета Лорер. Асен решавал на своя глава

Спешен съвет при премиера Николай Денков е опитал да разбере по какъв начин е станало назначението на Виолета Лорер в Европейската капиталова банка, написа „ 24 часа “.
Както стана ясно през днешния ден брачната половинка на депутата от „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер е била назначена от министъра на финансите Асен Василев за представител на България в борда на Европейската капиталова банка.
Допреди малко в кабинета на министър-председателя Денков са били на заседание вицепремиерката Мария Габриел, съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков, Христо Иванов, Владислав Панев и Атанас Атанасов. А от страна на ГЕРБ са взели участие Деница Сачева, Десислава Атанасова и Томислав Дончев.
Форматът е трябвало да посочи механизмите за назначенията на зам.-министри и регионални шефове, както и на регулаторите. По време на срещата обаче станало ясно, че Василев е назначил Виолета Лорер в Европейска инвестиционна банка. Като сюрпризирани от новината били даже Кирил Петков и Николай Денков.
Спешна инспекция посочила, че финансовият министър Асен Василев самичък е пуснал координиране за назначението с останалите министри. Като дал 60 минути за отговор на настояването му. След като получил съгласуванията, той разписал назначението на Виолета Лорер.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР