Спекулациите със здравето на Слави Трифонов, пък и всеки друг

...
Спекулациите със здравето на Слави Трифонов, пък и всеки друг
Коментари Харесай

Защо да сменяме простаците, ако сами станем такива?

Спекулациите със здравето на Слави Трифонов, пък и всеки различен човек е във висша степен аморално, подло и неприлично. Във всяка социална активност би трябвало да има базисни линии на човечността, които не би трябвало да се минават. Не разбирам, не утвърждавам, мразя сходно държание, разяснява във Facebook анализаторът Илиян Василев.

" Въпреки че Борисов също е ходещ виновник, и по отношение на него не би трябвало да се минават алените линии. При това няма значение, че той е недодялан, нахален, лицемерен. Нали това желаеме да се смени, дружно с връщането на върховенството на закона, тържеството на справедливостта и човечността? Иначе защо да сменяме простаците, в случай че сами станем такива? ", написа той.

Във вторник във връзка редица медийни изявления водачът на " ИТН " Слави Трифонов написа, че " слуховете за неговата гибел са мощно пресилени ". По-рано  уеб сайтът Tribune заяви, че здравословното му положение се е влошило внезапно и е признат по неотложност в болница. Други медии пък твърдяха, че Трифонов е бил признат в незабавното поделение на болница " Софиямед ".

" По мотив на някои отпадъци, които пишат в интернет, желая да изтъквам Марк Твен: " Слуховете за моята гибел са мощно пресилени ", написа Трифонов на страницата си във Facebook и се подписа със: " Слави Трифонов - рептил ". 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР