От управленска гледна точка, в условията на криза, съществуването на

...
От управленска гледна точка, в условията на криза, съществуването на
Коментари Харесай

С двата щаба Борисов се насади от трън на глог

От управническа позиция, в изискванията на рецесия, съществуването на два разнообразни центъра - щабове, с водачи с разнообразни отзиви, може да бъде добре единствено при добър съдия. Когато обаче експертизата на арбитъра е "къса ", то и не се допуска да има такава, тогава изборът може да не бъде най-благоприятен, споделя Илиян Василев..

Националният действен щаб и Медицинският щаб е обикновено и разумно да имат разнообразни отзиви. Отговорността остава в арбитъра Борисов и вместо да може да се прикрие зад тях, ще излезе на напред във времето като висш виновен за справяне с рецесията. Което е обикновено, въпреки всичко е най-овластеното лице в страната..

И тук проектът да си има буфер, а той да взема решение откъм гърба, се сгромоляса, тъй като Мутафчийски набра мощ и започнаха да го спрягат за президент, въобще началник.
Никак нямам доверие професор Костов да не схваща защо иде тирада и за разлика от Мутафчийски няма да му козирува. Защото не се усеща зависещ.
Така че, за Борисов ситуацията става от "трън на глог ". Ще би трябвало да прави избори и да застане начело с цялата отговорност на поста си.
Няма буфери преди него.

Позицията на анализатора Илиян Василев е оповестена на страницата му във Facebook.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР