Спекулациите с бъдещето на звездата и капитан на Барселона Лионел

...
Спекулациите с бъдещето на звездата и капитан на Барселона Лионел
Коментари Харесай

Спекулациите с бъдещето на Меси продължават: Ман Сити го взима само при едно условие

Спекулациите с бъдещето на звездата и капитан на Барселона Лионел Меси не престават с цялостна мощ. Все още не е известно в кой клуб нападателят ще продължи кариерата си. Както е известно, договорът му с „ каталунците “ изтича това лято и аржентинецът има право да договаря свободно с други отбори.

„ Marca “ твърди, че Меси към момента не е взел решение за бъдещето си. Смята се, че Манчестър Сити и ПСЖ са главните претенденти за подписа му, в случай че той реши да си тръгне от „ Кам Ноу “. Изданието добавя, че „ жителите “ към момента се интересуват мощно от аржентинеца, само че ще му насочат оферта единствено в случай че играчът покаже, че в действителност желае да напусне Барселона.

В същото време от Ман Сити приготвят и прелюбопитен план за нападателя, ако се стигне до негов трансфер на „ Етихад “. Ръководството на „ небесно-сините “ има вяра, че Меси ще може да играе още 2-3 сезона на високо равнище. Тогава, както се чака, той ще може да продължи кариерата си в един от клубовете, благосъстоятелност на холдинга „ City Football Group “. Най-вече се приказва за американския Ню Йорк Сити.

Man City aren't giving up on
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР