Спекулациите около бъдещето на Филипе Коутиньо продължават. Според последната такава,

...
Спекулациите около бъдещето на Филипе Коутиньо продължават. Според последната такава,
Коментари Харесай

Коутиньо отправил лична молба към Клоп да го върне в Ливърпул

Спекулациите към бъдещето на Филипе Коутиньо не престават. Според последната такава, стартирана от ирландския публицист Кевин Палмър, бразилецът се е обадил на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп, с цел да насочи персонална молба към него да се завърне на " Анфийлд ". Същият източник твърди, че Киа Джорабчиян, сътрудникът на Коутиньо, е удостоверил това предпочитание на своя клиент и даже е декларирал, че халфът е подготвен да понижи заплатата си в името на тази цел.

Ливърпул обаче надали ще желае да заплати многомилионна трансферна сума за Коутиньо. Съвсем неотдавна шефовете на клуба от " Анфийлд " се отхвърлиха от това да платят освобождаващата уговорка в контракта на Тимо Вернер, за който се твърдеше, че е съществена трансферна цел на Клоп. Барселона може още веднъж да преотстъпи Коутиньо чартърен, само че и този вид не наподобява съответстващ за Ливърпул.

По-вероятно е Коутиньо да продължи кариерата си в различен клуб в Премиър лийг, като интерес към негов демонстрират Нюкасъл, Тотнъм и Арсенал.
Philippe Coutinho is said to have personally contacted Jürgen Klopp with a view to returning to Liverpool, even if it means cutting his salary sharp.#LFC pic.twitter.com/nj6ptufP7t
— Liverpool FC (@Reds_ENG) June 14, 2020
Philippe Coutinho hatches a plan to secure a return to Liverpool and the latest on Jadon Sancho's future on a packed @sundayworld back page #LFC #MUFC pic.twitter.com/zQ8iycYUwK
— Kevin Palmer (@RealKevinPalmer) June 13, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР