Спечелването на лотарията е момент, променящ живота на повечето от

...
Спечелването на лотарията е момент, променящ живота на повечето от
Коментари Харесай

Двойка, която спечели 61 милиона долара, споделя как успешно да използва парите от лотарията

Спечелването на лотарията е миг, изменящ живота на множеството от тези, които са имали шанс да съвпаднат с техните цифри, само че една двойка беше решена да остане вярна на корените си след спечелвайки $61 милиона.

Дейв и Ерика Хариг от Гретна, Небраска, завоюваха колосалните $61 милиона (£47,8 милиона) на Powerball. Докато спечелването на лотарията може да наподобява като фантазия за някои, за други може бързо да се трансформира в призрачен сън и в последна сметка да докара до покруса.

Но задачата на Дейв и Ерика да се придържат към своите полезности означаваше, че те станаха едни от повече сполучливи двойки, печелещи от лотария. Двойката живее в общественост в покрайнините на Омаха, Небраска, където Дейв работи като пожарникар доброволец след успеха им.

С големите си облаги от джакпота Дейв и Ерика взеха решение да не се пръскат толкоз доста, колкото някои други спечелили могат. Те си разрешиха да си купят нов дом, няколко ретро транспортни средства и отидоха на няколко океански круиза, след к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР