Спечелихме малка междинна битка, обясни евродепутатът от БСП – Петър

...
Спечелихме малка междинна битка, обясни евродепутатът от БСП – Петър
Коментари Харесай

Петър Курумбашев: Трябва ни коалиция срещу плана "Макрон"

Спечелихме дребна междинна борба, изясни евродепутатът от Българска социалистическа партия – Петър Корумбашев в предаването „ Тази сутрин” по bTV за гласуването на пакет " Мобилност " в европарламента предходната седмица.
Бунт на българските превозвачи против пакета „ Макрон ” (ОБЗОР) Сънародниците ни направиха шествие по улиците на Брюксел
Трябва да създадем коалиция от страни единомишленици против проекта " Макрон” и против Пътния алианс (в който влизат Австрия, Белгия, Дания, Франция, Германия, Италия, Люксембург, Норвегия и Швеция), уточни още Корумбашев.
Росен Желязков: „ Мобилност I ” разделя Европа Вярвам, че хората в европейските институции си дават сметка, че сходни небалансирани решения пораждат евроскептицизъм, сподели министърът на превоза
„ Оттук нататък освен да гледаме какво прави така наречен Пътен алианс, а да се обединим с страните, които не са съгласни с измененията препоръчани в плана " Мобилност ", като Полша, Румъния и други “, сподели евродепутатът. Той уточни още, че и страни от периферията са на нашата позиция.

По думите му в четвъртък ще се реши дали тази тематика влиза в пленарна зала. „ Навреме бяха писмата на президента и премиера до Антонио Таяни да се отсрочи гласуването за идващия европарламен”, означи още евродепутатът.
Българска социалистическа партия стяга редиците за евроизборите В средата на март ще е ясно кой ще е лидер на листата, сподели Деница Златева
Петър Корумбашев заяви, че в Българска социалистическа партия следва да се създадат номинации за лидер на листата за евродепутати и посочи, че от февруари ще започва реденото на листите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР