Спечелихме едно разиграване със слаби карти. Това беше вчера беше

...
Спечелихме едно разиграване със слаби карти. Това беше вчера беше
Коментари Харесай

Йордан Арабаджиев за пакета Мобилност: Спечелихме разиграване със слаби карти

Спечелихме едно разиграване със слаби карти. Това беше през вчерашния ден беше основен миг, тъй като ние авансово знаехме какъв беше квалифицираният сюжет. В Брюксел бяха подготвени да го гласоподават, да одобряват отчетите и да ги внесат в Европейския парламент и там към този момент да ги гласоподават дефинитивно. Но както видяхме всички, случи се нещо невиждано – два от трите отчета не бяха признати, а третият не беше утвърден от Съвета на министрите. Това ни сподели, че самата философия на пакета е изначално неправилна, сподели ни и уродливото лице на европейската администрация. Това съобщи в предаването "Лице в лице " по bTV ръководителят на Съюза на превозвачите в България Йордан Арабаджиев.

,,Този пакет прокарва разграничителна линия сред Източна и Западна Европа и разрушава устоите на Европейски Съюз. Всички евродепутати от нашия лагер споделят, че няма по-лош законопроект, внасян в Европейския парламент'', уточни още той.

,,Все още не сме спечелили войната. Ние желаеме да има подобен пакет, който да отразява действително ситуацията в целия Европейски Съюз, до момента в който в настоящия си вид той влезе в Европарламента без оценка на въздействието. Този пакет е чисто протекционистки и би бил удар върху българските и източноевропейски превозвачи'', изясни Арабаджиев и добави, че няма доверие в сегашните представители от Европейския парламент.

,,В момента превозвачите заплащат сносно на водачите, употребявайки всички законови ограничения. Вече бизнесът модела го избира самата фирма'', приключи Абаджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР