спечели с 2:0 срещу гостите от Перун в интересен мач

...
спечели с 2:0 срещу гостите от Перун в интересен мач
Коментари Харесай

Марек пропусна дузпа, удари греда, но би и с 10 човека Перун

спечели с 2:0 против гостите от Перун в забавен мач от 6-ия кръг на Югозападната Трета лига. В огромен интервал от срещата дупничани бяхa с човек по-малко на терена, само че съумяха да зарадват над 200 души на стадион " Бончук ".
През първото полувреме най-чистото състояние за Марек пристигна в 31-ата минута, когато Димитър Панталеев излезе самичък против вратаря на Перун, само че би високо над гредата. В добавеното време на първата част Димитър Чечев стреля от упор, топката се удари в ръка на бранител от Кресна и бе отсъдена дузпа.

Гостите не бяха съгласни с решението на арбитъра, а зад топката застана Чечев. Нападателят на домакините обаче стреля едва и стражът на Перун Тапигьзов улови топката.

В 50-ата минута Веселин Любомиров шутира от придвижване от 20 метра и заби топката в горния ъгъл на противниковата врата, реализирайки рядко хубав гол за 1:0. Пет минути по-късно при привидно безобидна обстановка Панталеев удари без топка Токов от Перун, за което получи пряк червен картон и домакините останаха с 10 души на терена.

Едва тогава кресненци се сетиха, че могат и да нападат и погледнаха по-смело напред. Това обаче остави празни пространства за нападателите на Марек. В 65-ата минута при бърза контра Александър Близнаков нацели гредата на Перун. В 73-ата минута Любомиров означи втория си гол в мача, откакто се измъкна от отбраната за 2:0. Това попадение на практика реши дуела, откакто гостите нямаха сили, а към този момент и предпочитание да търсят изравняването. Югозападна Трета лига 6 кръг, събота 12 септември  Марек 2:0краен резулат  Перун (Кресна)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР