Спасителните екипи в Тайван извадиха още две тела изпод срутена

...
Спасителните екипи в Тайван извадиха още две тела изпод срутена
Коментари Харесай

Броят на загиналите от земетресението в Тайван достигна 12, петима са изчезнали

Спасителните екипи в Тайван извадиха още две тела отдолу под срутена постройка след земетресението в Тайван по-рано тази седмица. Така броят на починалите стана 12, а пет индивида към момента са безследно изчезнали, съобщи ДПА.

 © Българска телеграфна агенция
Телата на фамилна двойка от Канада са били извадени от стая на хотел, ситуиран на 12-я етаж на търговско-жилищен комплекс в източния крайбрежен град Хуалиен, потърпевш най-вече от труса. На същото място спасителите продължат издирването на петчленно семейство от Китай, в това число едно 12-годишно момче.

По-рано тази седмица от рухналия хотел " Бюти ин " бяха извадени телата на четирима туристи от Китай един тайвански туристи и един хотелски чиновник. Вчера в хотела бе открит мъртъв и един филипинец. Трима други бяха открити на други места в Хуалиен. Стихията е предизвикала пострадвания на минимум 277 индивида.

От земетресението с магнитуд 6,0 във вторник, последвано от 240 вторични труса, някои от които мощни, отчасти се срутиха четири високи здания в Хуалиен. Днес градската прокуратура заяви, че е почнала следствие за възможна човешка неточност, съдействала за сриването на постройките.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР