Спасители откриха третата жертва от бурята в района на град

...
Спасители откриха третата жертва от бурята в района на град
Коментари Харесай

Остров Кефалония в камъни и кал след циклона

Спасители откриха третата жертва от бурята в региона на град гръцкия град Кардица. При сриване на покрив 62-годишен мъж е покрит.

Гръцкото държавно управление се ангажира с бързо възобновяване на вредите и разпределяне на компенсации за потърпевшите.

 Циклонът в Гърция взе жертви, български туристи със сигнали (видео и снимки) Виж още

Циклонът " Янос " мина в последните часове над остров Крит. Остави след себе си наводнения, придошли реки, отнесени покриви, прекратени пътища.

Според метеоролозите към този момент бурята последователно отслабва. Много са материалните вреди и на остров Крит, само че няма жертви. С проблеми в електрозахранването е част от острова.

Заместник-министърът по отбрана на жителите Никос Хардалиас, заяви през днешния ден от остров Кефалония, че държавното управление финансира стратегия за възобновяване на вредите от циклона, оповестява БНР. Потопени и разрушени са напълно коли, наводнени са магазинчета, от които локалните се прехранват, улиците тук-там са под вода.

На първо място ще се възстановят разрушенията в пътната инфраструктура. След констатиране на загубите жителите на засегнатите региони ще получат компенсации.

Продължава издирването на хората, които са в неопределеност от през вчерашния ден.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР