Спаси София ще се регистрира като партия. Това стана ясно

...
Спаси София ще се регистрира като партия. Това стана ясно
Коментари Харесай

Нова партия се появи в столицата - Спаси София

" Спаси София " ще се записва като партия. Това стана ясно от оповестена позиция на нейния водач Борис Бонев.

" Време е да изпълним концепциите и решенията за София, които предлагаме към този момент толкоз години. Убедени сме, че динамичният свят не е черно-бял, че решенията за възстановяване на живота на хората са оттатък клишетата за " ляво " и " дясно " и положителното ръководство е баланс сред разнообразни политики, към който ние ще се стремим ", изясни общинският консултант Борис Бонев в своя позиция.

Според него, партията няма да трансформира работата, която правят и сега - нейното предопределение е да остане самостоятелна, достоверна и лоялна на София. Засега не се планува присъединяване на парламентарни избори, само че е повече от несъмнено, че ще се включи в борбата за кметския пост в столицата следващата година. Борис Бонев към този момент заявява, че е подготвен да стане кмет, само че за това явно ще би трябвало и поддръжката на други партии с въздействие в София.

" С тази решителна крачка за нахлуване в политическия живот ние ще продължим да бъдем водени от достоверната гражданска сила, залегнала в основата на нашата организация. Местните избори наближават и ние сме подготвени да поемем отговорност за ръководството на нашия град “, допълват от " Спаси София “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР