Спартак (Варна) представи отбора за елита с успех с 1:0

...
Спартак (Варна) представи отбора за елита с успех с 1:0
Коментари Харесай

Спартак представи отбора за елита с успех с 1:0 над дубъла си

Спартак (Варна) показа тима за елита с триумф с 1:0 над дубъла си, който пък ще играе в Трета лига. Пред правилните почитатели на стадион „ Спартак ” тимът на Васил Петров и този на Димитър Трендафилов бяха публично показани на футболната общност, оповестява формалният уебсайт на клуба. Това стана на клубния стадион „ Спартак ”, който сигурно ще одобри първите два домашен мача в Efbet Лига след решение на БФС.

Докато Спартак (Варна) ще спори с майсторите в Efbet лига след 13-годишно неявяване, то Спартак II ще играе в Трета Североизточна лига с млади гении на клуба, чиято междинна възраст е 17 години. Припомняме, че от тази година БФС вкара условие, футболистите от вторите тимове на клубовете, да бъдат до 21-годишна възраст. Повечето от момчетата, които ще пазят емблемата на Спартак (Варна) от дубъла са на 16-17 години.

Контролната среща, която бе последна за представителния тим на „ соколите ” приключи 1:0 и бе по-скоро двустранна игра, в която младите очаквания на клуба демонстрираха темперамент и съумяха да играят тактически и красиво наедно с мъжете. Попадениeто, което падна през първата част на мача означи Руслан Черненко. Участие в мача взеха всички футболисти, като през втората част Иван Дичевски застана на вратата на Спартак II, а на вратата за представителния отбор влязоха вратарите на дубъла Самуил Дечков и Йосиф Славчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР