Спартак (Москва) се доближи на две точки от шестото място,

...
Спартак (Москва) се доближи на две точки от шестото място,
Коментари Харесай

Обрат доближи Спартак на две точки от зона Европа

Спартак (Москва) се приближи на две точки от шестото място, което дава право на присъединяване в Лига Европа, откакто победи с 3:1 като посетител Оренбург в дуел от 22-рия кръг на съветската Премиер Лига. Домакините поведоха след гол на Джоел Фамейе в 17-ата минута. Расказов не съумя да почисти добре топката с глава след ъглов удар пред вратата на Спартак. Радаков върна топката в дребното наказателно поле, където ганаецът подложи глава и с удар от близко откри резултата. В самия завършек на първото полувреме Есекиел Понсе изравни резултата, откакто бе оставен от три-четири метра да прати топката във вратата. Джордан Ларсон направи цялостен поврат след прекрасен изстрел от границата на наказателното поле в 72-рата минута. В добавеното време Резиуан Мирзов оформи крайния резултат, откакто приключи невъзмутимо контраофанзива на гостите.

Наставникът на Спартак Доменико Тедеско получи жълт поради реплики към основния арбитър. Това бе негово четвърто сходно предизвестие през този сезон и заради тази причина той няма да води тима в гостуването на Арсенал Тула в идващия кръг.

Спартак се изкачи на осмо място във краткотрайното класиране, до момента в който Оренбърг е 11-и. Разликата сред двата отбора към този момент е пет точки.

СТАТИСТИКА ТУК! Премиер Лига 22 кръг, събота 14 март  Оренбург 1:3краен резулат  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР