Спартак е клуб с велика история и страхотни фенове и

...
Спартак е клуб с велика история и страхотни фенове и
Коментари Харесай

Васил Петров: Спартак е клуб с велика история и страхотни фенове. Всеки би се радвал да работи тук

" Спартак е клуб с велика история и страхотни почитатели и всеки би се радвал да работи в него ". Това съобщи новият треньор на варненци Васил Петров пред уеб страницата.

" Относно избора, мисля че Спартак е клуб с велика история и страхотни почитатели и всеки би се радвал да работи в него. До назначението се стигна, откакто организирахме много срещи с господин Асен Миланов, на които ми бе разяснено безусловно всичко към клуба. Коментирахме бъдещи проекти, цялостна тактика за клуба и така нататък Това, което чух, ми хареса доста, защото проектите са много съществени, като най-важното е, че има визия, която обгръща както мъжкия тим, по този начин и основата – школата на клуба ", сподели той.



" Футболът ми е в сърцето. Това е моят живот. Играя футбол от 6-годишен и ще се веселя да продължа да се развъртвам. Фен съм на красивия футбол. Обичам настъпателен футбол. Това е Спартак и би трябвало във всеки един мач да господства. Надявам се да го реализираме ", добави той.

Запитан има ли носталгия по София, Петров отговори: " Нямам носталгия към София. Имам носталгия само към фамилията ми (майка ми, татко ми, брат ми…), само че въпреки всичко ще върша по този начин да се виждаме постоянно, доколкото е допустимо ".

" Спартак Варна е тим с история. От 4 години съм за непрекъснато тук. Запознат съм с битката на почитателите. Надявам се Спартак да се върне там, където му е мястото. Плановете ми са свързани за момента напълно с клуба. Надявам се да изградим една сериозна работеща система и хората да се радват на свършената работа ", приключи младият експерт.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР