Спалнята - най-интимното място в дома. Тя е място, където

...
Спалнята - най-интимното място в дома. Тя е място, където
Коментари Харесай

5 идеи за обзавеждане за спалня

Спалнята - най-интимното място в дома. Тя е място, където релаксираме, където зареждаме себе си и споделяме най-съкровените мигове с половинката си. Това е пространството, където моделираме постоянно в обичания си жанр.
Спалнята е едно от обичаните пространства на мнозина. В нея освен се спи, там всеки релаксира, приготвя се за работния ден, оправя се след баня, прави неща, които му доставят наслаждение, а също по този начин постоянно е съвършена за усамотение.
Когато се постанова да се избират , множеството пъти се стига до разновидността с сложно обзавеждане. Така се пестят време и пари. Повечето общоприети комплекти съдържат легло и дрешник, а като спомагателни детайли са включени - скрин, нощно шкафче или тоалетка. Ако се закупува това поотделно естествено, че в множеството случаи излиза много по-скъпо.
Със сигурност обаче, не е добре да се икономисва когато става дума за комфорта на човек. Никога не правете взаимни отстъпки, с някой значими неща, като спалнята и матрака.
Има толкоз нови и съвременни спални, разчупени или семпли и изчистени, като модел. Всички те съчетани вярно наподобяват извънредно стилно.
Ето няколко хрумвания, които са страхотни за обзавеждане на спалня:

Морски жанр
Ако обичате да чувството лятото през цялата година, постоянно може да се доверите на цветовете, които ще доведат даже шума на морето в спалнята ви. За да създадете уютна и живописна атмосфера, не се постанова да употребявате басейни, палми и пясък, задоволително е вярно да наблегнете достолепията и да изберете стилни аксесоари към тях. Мебелите залагат на изчистени геометрични линии, а цветовете са наситено сини и могат да основат самобитна топлина.

Кънтри жанр
Светло, уютно и приветливо - това е концепцията на кънтри стила, или казано по различен метод - по селски само че в положителния смисъл. Добре подбраните мебели, като грубия дървен материал с криви линии или оцветени в ярко мебели, придават много грациозност без да се постановат в допълнение разнообразни декорации. Бели дрешници, тапицирани и боксспринг кревати и подобаващи нощни шкафчета са типични за този жанр.

Провансалски жанр
Провансалския жанр е с грациозен френски дизайн. Характеризира се със древен тип и пастелни тонове. Мебелите с винтидж визия, леките индустриални претекстове и изобилието от разнообразни цветове са идеалната композиция на спалнята. Тя би трябвало да е семпла и красива, с солидно легло и естетика при цветовете.

Арт Деко жанр
Помпозност и смелост се показват в елегантни композиции.Същността на този жанр е в чувственото проучване на реда и симетрията, където линиите и геометрията преобладават дизайна и композициите. Лакираната дървесина, голямата спалня с мека тил и моден дрешник в бляскав цвят е присъщо за този жанр. Арт Деко би трябвало да бъде олицетворение на пищността и хубостта на богатия живот.

Тропически жанр
Той отразява екзотичната хубост и скромния уют на дома. Тропическите детайли внасят естетика и комфорт, напомняйки на буйна зеленина, океански талази и изтънчен бриз. Естествените материали като ракита, ратан, бамбук, тиково дърво и други сходни са мощно присъщи за тропическите интериори.

Съвети
Избери си задоволително огромно и хубаво легло. Една трета минава от живота ни в спалнята, по тази причина то би трябвало да е комфортно и на драго сърце да се възстановяваш от всекидневието си. Живота е в действителност прелестен, когато си се наспал добре. Големите и комфортни кревати основават възприятие на сигурност на подсъзнателно равнище.
Нощното шкафче е прелестна дребна мебел, изключително в случай че е с чекмедже, където ще събереш дребните си, само че нужни движимости.
Скринът е страховит, изключително в случай че нямаш независим дрешник за спални комплекти, кувертюри и други Те са ниска мебел и не трансформират габарита на стаята. в това време събират толкоз мн неща.
Гардеробът- неизменима част от спалнята. Там държиш всичко нужно за твоя аутфит. Колкото по-голям, толкоз по-добре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР