SpaceX уволни някои служители, подписали писмо, в което се критикува

...
SpaceX уволни някои служители, подписали писмо, в което се критикува
Коментари Харесай

Сеч в компания на Мъск! Уволниха непослушни служители

SpaceX уволни някои чиновници, подписали писмо, в което се подлага на критика основният изпълнителен шеф Илън Мъск и методът, по който компанията ползва вътрешните правила, излиза наяве от имейл до чиновниците от президента на SpaceX, за което удостоверяват и източници на The Wall Steet Journal.

Президентът на SpaceX Гуийн Шотуел съобщи, че компанията е провела следствие и е решила да уволни няколко чиновници, се споделя в имейла, с копие от който разполага The Wall Street Journal.

Тя сподели, че писмото е отклонило вниманието на чиновниците от активността на компанията, и изрази противоречие с метода, по който мейлът е била публикуван.

В имейла ѝ не се показва какъв брой души е освободила компанията. Според източник, осведомен със обстановката, най-малко двама души, които са помогнали за ръководенето на напъните, са били уволнени.

Някои чиновници на компанията неотдавна написаха писмо, в което нарекоха обществените изказвания и държанието на Мъск, изключително през последните няколко седмици, смущаващи и разсейващи. В писмото от управлението на SpaceX се желае обществено да отдели компанията от персоналния бранд на Мъск и да предприеме стъпки за превъзмогване на това, което, съгласно тях, е разминаване сред заявените полезности на SpaceX и актуалните ѝ системи и фирмена просвета, предава investor.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР