Соцлидерката Корнелия Нинова събра местните партийни шефове на “Позитано 20

...
Соцлидерката Корнелия Нинова събра местните партийни шефове на “Позитано 20
Коментари Харесай

Нинова пита партията за подкрепа на ГЕРБ, 75% не щат

Соцлидерката Корнелия Нинова събра локалните партийни шефове на “Позитано ” 20 с цел да обсъдят настоящата политическа конюнктура и подготовката за локалните избори и с цел да изследва настроенията, преди да се провежда вътрешно допитване по позицията на Българска социалистическа партия за държавно управление. 75% от изявленията били срещу влизането на алените в какъвто и да е съюз с ГЕРБ, настояват източници от " Позитано ".

Ако за кабинет с “Промяната ” имаше пояснение - че той е анти-ГЕРБ, по какъв начин да разбираем на гласоподавателите коалиция с Борисов тъкмо преди локалните избори, питали някои от присъстващите и настояли Българска социалистическа партия да остане съпротива.

Нинова пък говорила още веднъж за нуждата да се изведат 5 целта и за това, че Българска социалистическа партия е общественият поръчител във властта. В последна сметка идната седмица ще има пленум, на който ще се вземе решение по кое време да има вътрешен референдум.

В Народното събрание Нинова подлага на критика ГЕРБ, че са сбъркали метода. Вариантите бяха два - ГЕРБ да предложат министър председател с цели, който да предложи държавно управление на малцинството и да търси поддръжка, а вторият, който е верният - да има лидерска среща, на която да се дефинират целите и периодите за осъществяването им, а след това да се търси поддръжка, изясни соцлидерката. “Те избраха неверния метод. Сбъркана работа. Грешка след неточност ”, добави тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР