Соцлидерката Корнелия Нинова изригна яростно от трибуната на НС заради

...
Соцлидерката Корнелия Нинова изригна яростно от трибуната на НС заради
Коментари Харесай

Корнелия яростно към Възраждане: Вие сте новото ПП - временно и затихващо

Соцлидерката Корнелия Нинова изригна гневно от трибуната на Народно събрание поради проектозакона за домашното принуждение. Председателката на Българска комунистическа партия яростно изясни, че до момента в който Политическа партия и Възраждане ги е нямало въобще, Българска социалистическа партия е водила борба срещу насилието и в интерес на фамилията.   

Българска социалистическа партия се занимава с тази тематика от 6 години, къде бяхте вие?, попита тя, като даде прочувствени причини за какво социалистите няма да поддържат закона. 

Вие в този момент дойдохте наготово, обърна се тя към депутатите на Костадинов. 

Тя се върна към ратификацията на Истанбулската спогодба, чийто безжалостен зложелател са социалистите. В нея стои  концепцията за пробутване джендър идеологията, сподели тя и изясни що е то джендър идеология - пол, друг от мъжки и женски, записан в българската Конституция, това е – нещо друго и трето, заключи тя. Винаги ще бъдем срещу това по разбиране в защине на бг закони поради българското семейство и децата.

Нинова прикани всички да гласоподават за референдума на социаблистите срещу джендър идеологията в учебните заведения.

Вие сте крадци на концепцията за битка с джендър идеологията, това сте вие, обърна се Нинова към " Възраждане ". 

Вие сте едно Политическа партия, което най-после се прегръща с " Мутри вън ", предизвика пристрастености в залата соцлидерката.   

Председателката се разгласи срещу термина домашно принуждение посредством безучастие – децата може да подават тъжби срещу родителите, може и да се откажат от тях, разгневи се тя.

Няма да подкрепим този законопроект. Нека някой да каже какво е домашно насилиие с безучастие, призоав тя. 

Отпада опцията детето да съди родителите, а вие запазвате финансирането на неправителствените организации от небългарски бюджет, отсече тя.  

Винаги ние от Българска социалистическа партия ще даваме принос в битката против домашното принуждение, по тази причина сме внесли този законопроект. Ще се противопоставяме да се протяга ръка на децата. След 18 всеки да си живее живота както желае. Не отнемайте душите на децата със закон сякаш в тяхна изгода, прикани нинова.

Няма доа позволим да отнемете една откровена и дългогодишжна борба на Българска социалистическа партия. Видам че през днешния ден Възраждане са с нова поръчка – имунизирани ли сте, вие ли сте опозицията. Вие сте новото Политическа партия – бързо краткотрайно и затихващо.

В отговор Възраждане скандираха: " Българска комунистическа партия, Българска комунистическа партия "

  

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР