Социологическо изследване показва отражението на липса на места в общинските

...
Социологическо изследване показва отражението на липса на места в общинските
Коментари Харесай

Представят социологическо проучване за отражението на липсата на места в детските градини върху жените



Социологическо проучване демонстрира отражението на липса тук-там в общинските ясли и детски градини в София върху живота на дамите .

" Изследването демонстрира, че казусът с неналичието тук-там в детските градини е фактически сериозен и доста рядко в публичността се приказва за това, че най-потърпевши от това са дамите. Това беше една от предпоставките на нашето проучване ", уточни в изявление за предаването " 12+3 " на стратегия " Хоризонт " доктор Леа Вайсова , началник на проучването и създател на отчета:

" Все още продължава грижата за децата да са делегира най-вече на дамите. В извадката на нашето проучване, което е представително социологическо за Столична община, ние сме интервюирали с анкета дами, които желаят да запишат своите деца в общинска ясла или детска градина. Интересно и значимо да се подчертае е, че над 50% от семействата на тези дами разполагат с приход сред 1000 до 3000 лв., което надлежно дава отговор на минимума дължим приход за тричленно семейство за 2021 година ".

Цялото изявление с доктор Леа Вайсова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР