Социалните мрежи дават за пример детската учителка Анета Ралчева, която

...
Социалните мрежи дават за пример детската учителка Анета Ралчева, която
Коментари Харесай

Мрежата възхитена как учителката Анета Ралчева обясни на децата битката с коронавируса

Социалните мрежи дават за образец детската учителка Анета Ралчева, която съумя да изясни по в действителност покъртителен метод на децата какво е ковид, а също по какъв начин и за какво би трябвало да се пазят.

Ето какво е написала тя:

"Здравейте, деца!

Надявам се единствено един път в живота си да сте в сходна обстановка. Но човек в никакъв случай не знае.
Какво тъкмо се случва? За пръв път в човешката история хората се пробват да ръководят рискова вирусна зараза благодарение на насъбраното математическо познание.

Ако си сменим гледната точка и си представим, че ние сме вирусът и желаеме да убием колкото се може повече хора, ще имаме потребност от транспортни средства, с цел да си реализираме задачата.

Днес, и на следващия ден, и може би няколко седмици напред, ние ще бъдем като коли, с които вирусът се пробва да доближи до хората, които ни обичат. Защото с хората, които ни обичат, се срещаме всеки ден в нормалния живот.

Какво можем да създадем? Как да го измамим?

Като откажем да го возим.

Все едно играем на "замръзни ". Ако спрем на място и се покрием за известно време, ще го лишим от опцията да се "вози " на нас и ще го победим.

Моля ви, бъдете дейни в замръзването. Проявете своята просветеност и човечност като не просто не излизате с другари, а и обяснявате на тези, които не схващат какво става за какво вие ИСКАТЕ да си останете у дома и че това е демонстрация на мощ и обич.

Анета Ралчева, преподавател. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР