Социалната организация СОНИК СТАРТ обяви, че отчитайки ситуацията с разпространението

...
Социалната организация СОНИК СТАРТ обяви, че отчитайки ситуацията с разпространението
Коментари Харесай

СОНИК СТАРТ предоставя социална и психологическа подкрепа в битката с коронавируса

Социалната организация СОНИК СТАРТ разгласи, че отчитайки обстановката с разпространяването на ковид, ще даде безплатно услугите на своя профилиран екип в цялата страна, на всички, които имат потребност от психическа поддръжка. Това е част от дългогодишната стратегия на социалноориентираната организация, която съществува в България повече от 10 години и предлага голям набор от услуги.




СОНИК СТАРТ сплоти ресурсите и експертите си от цялата страна в поддръжка на най-уязвимите в изискванията на изключително състояние в България. Организацията има подготвеност да дава отдалечени съвещания по телефон и мейл на всеки, който има усложнения – физически, психосоциални, прочувствени.



Или пък просто желае да показа страховете си, свързани със своето здраве и сигурност.

Ръководителите на всеки център реализират всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната Община, за по-бърза реакция при рецесии и за оказване на подпомагане от компетентността на локалната власт.

Всеки жител, който би желал да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете на СОНИК СТАРТ по телефон или мейл, оповестени на: https://www.sonikstart.eu/contacts/
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР