Социалната мрежа Туитър ще се превърне в най-точния източник на

...
Социалната мрежа Туитър ще се превърне в най-точния източник на
Коментари Харесай

"Туитър 2.0": новият шеф обеща "най-точния източник на информация в реално време

Социалната мрежа " Туитър " ще се трансформира в най-точния източник на информация и това е новата " задача " на компанията. Това бяха първите мнения на новия изпълнителен шеф Линда Якарино, на която милиардерът Илън Мъск съобщи поста.

Тя употребява първия си работен ден за от туитове, изпратени и до чиновниците. Якарино поема поста след половин година, в която придобилият компанията Мъск бе отпред и в която " Туитър " си навлече рецензии за новия метод към дезинформацията.

Миналия месец милиардерът, който още веднъж е най-богатият човек в света,.

Мъск се определяше като безспорен последовател на свободното слово и позволи някои крайни и тайни теории да се ширят без модериране, само че в същото време извърши претенции за заличаване, отправени към платформата от разнообразни страни. Компанията също така се отхвърли от кодекса на Европейския съюз за битка с дезинформацията.

 Мъск се отдръпва като началник на Мъск се отдръпва като началник на " Туитър ", намерил правоприемник

Промените в " Туитър " в действителност не реализираха основна цел на милиардера - да изведе компанията на облага. също по този начин обезкуражиха вложители, които видяха, че работата в платформата отклонява компанията от другите му планове като " Тесла " и " Спейс Екс ".

По думите на Якарино - които са и оповестената цел на Мъск - " Туитър " би трябвало да стане " световният градски площад ". Това би помогнало да се " придвижи напред цивилизацията " посредством " безпрепятствения продан на информация и отворен разговор за най-важните за нас неща ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР