Социалната мрежа Телеграм, предпочитана от рускоезичните потребители, ври и кипи

...
Социалната мрежа Телеграм, предпочитана от рускоезичните потребители, ври и кипи
Коментари Харесай

МОСКВА В ПАНИКА: Хората бягат масово, чака се военно положение

Социалната мрежа " Телеграм ", желана от рускоезичните консуматори, ври и кипи от паникьосани московчани. По-заможните поданици на съветската столица, които напълно не са малко, незабавно се изтеглят дружно с околните си в посока Грузия, Израел и ОАЕ по суша и вода.

Причината е изтекла информация, че държавното управление приготвя на следващия ден въвеждането на изключително състояние. Причината е желанието на московския режим да бъде с развързани ръце да смаже в зародиш всеки опит за антивоенна съпротива.

" Ако няма военно състояние, руснаците ще изядат Путин жив до седмица ", безапелационен е московчанинът Иван Безчасних.

Борсата в Русия не работи към този момент 4-ти ден под угрозата, че всичките им акции ще се срина. Рублата е блъснала дъното и целият запас е хвърлен в " оцеляване " и стабилизиране, към този момент няма резултат

Забранените полети за целия Западен свят също не се одобряват елементарно от руснаците, изключително от тези с по-големи благоприятни условия. Всички огромни компании се изнасят от Москва и стопират вноса, надлежно всички бизнеси, включително и Лада/ВАЗ стопират произвеждане заради липса на вносни съставни елементи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР