Социалната мрежа LinkedIn ще добави възможности с изкуствен интелект към

...
Социалната мрежа LinkedIn ще добави възможности с изкуствен интелект към
Коментари Харесай

LinkedIn ще добави AI-функции, за да улесни намирането на кандидати за работа

Социалната мрежа LinkedIn ще добави благоприятни условия с изкуствен интелект към главния си бизнес, позволявайки на експертите по асортимент на личния състав да намират претенденти за работа, а на експертите по маркетинг да основават рекламни акции. Това оповестява Reuters.

Социалната мрежа, благосъстоятелност на Microsoft, употребява технология на OpenAI — основателят на ChatGPT, с цел да развие своите функционалности. Компанията, която има повече от 15 милиарда $ доходи през предходните 12 месеца, не възнамерява да таксува в допълнение потребителите за новите функционалности.

Какво ще се промени след внедряването на изкуствен интелект?

Сега компютърът, да вземем за пример, ще може да попита експерта по асортимент на личния състав дали се интересува от квалифицирани претенденти от различен град, където компанията също има офиси, или хора, чиито длъжности не са идентични, само че имат сходни умения.

LinkedIn добави такива принадлежности за експерти по продажбите, които търсят евентуални клиенти, и също по този начин внедри инструмент, който ще употребява изкуствен интелект, с цел да чете уеб страницата на компанията и да основава маркетингова акция за бизнес-продукти и услуги, които по-късно ще се възпроизвеждат на уеб страницата на LinkedIn.

LinkedIn има повече от 950 милиона членове, по-голямата част от които не заплащат за услугата. Основният му бизнес е да таксува чиновниците по асортимент на личния състав, маркетинг и продажбите за достъп до неговата база данни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР