Социалната медийна платформа X, известна преди като Twitter, обяви, че

...
Социалната медийна платформа X, известна преди като Twitter, обяви, че
Коментари Харесай

Мъск прави писането в X платено

Социалната медийна платформа X, известна преди като Twitter, разгласи, че ще тества нов абонаментен модел, при който ще таксува с 1 $ на година за някои съществени функционалности.

Новият абонамент, наименуван „ Не е бот “, ще таксува потребителите за лайкове, репостване или цитиране на изявления на други сметки, както и за маркиране на изявления в уеб версията на платформата.

Целта на въвеждането на новия абонаментен модел е да се бори с ботовете и спамърите, споделят от X, добавяйки, че таксата ще варира в другите страни според от обменния курс.

Новият способ ще бъде наличен първо за консуматори в Нова Зеландия и Филипините.

В рамките на този тест съществуващите консуматори не са наранени. Но новите, които не желаят да се абонират, ще могат единствено да преглеждат и четат изявления, да гледат видеоклипове и да следват сметки, без обаче да могат да пишат.

Ботовете са противоречив въпрос за Илон Мъск, който закупи компанията предходната година. През юли X вкара ограничаване за гледане на туитове, „ с цел да подсигурява достоверността “ на своята потребителска база.

По-рано този месец Reuters заяви, цитирайки собствен източник, че основният изпълнителен шеф на X Линда Якарино се е срещнала с кредиторите на X и е споделила, че компанията ще тества три равнища на своята абонаментна услуга въз основа на броя реклами, показани на потребителя.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР