Социалистите от Пловдив област избраха нов областен председател на мястото

...
Социалистите от Пловдив област избраха нов областен председател на мястото
Коментари Харесай

БСП Пловдив избра нов председател на мястото на Георги Гергов

Социалистите от Пловдив област избраха нов регионален ръководител на мястото на Георги Гергов. Това е Емил Караиванов, който завоюва против Атанас Петков, заяви пресцентърът на партията.

Областният съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив заседава през днешния ден, като поради Коронавирус ограниченията, форумът се организира онлайн, прецизираха от пресцентъра на партията.

Оттам осведомят, че в онлайн съвещанието са взели участие 76 души от 17 общини от региона, както и от шестте районни организации в града. Освен тях присъединяване са взели и членовете на Националния съвет на партията и депутатите от района. Новият ръководител Емил Караиванов е определен след скрито гласоподаване от Областният съвет, се показва в информацията.

52-годишният социалист е два мандата кмет - от 2011 година до 2019 година, на Асеновград. Той е доктор със компетентност неврология, има и магистратура по здравен мениджмънт. След завършването си е работил в Спешна помощ-Асеновград като доктор и шеф на Медицински център. Работил е в Неврологично поделение на МБАЛ " Пловдив ", бил е заместник-изпълнителен шеф на "МБАЛ Пловдив " и заместник-директор и невролог в болница "Св. Мина " Пловдив. Д

-р Караиванов има и два мандата като общински консултант в община Асеновград, напомнят от партийния пресцентър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР