Социалистите не са крепостници на БСП. Искаме да имаме знакови

...
Социалистите не са крепостници на БСП. Искаме да имаме знакови
Коментари Харесай

Татяна Дончева за готвената коалиция между ПП и ДБ: Мелез на маймуна с кашалот

Социалистите не са крепостници на Българска социалистическа партия. Искаме да имаме знакови хора на Българска социалистическа партия в листите на новото ляво придвижване. И не е допустимо, и не е обичайно да участваме в процеса по реформиране на Столетницата. Това е работа на хората от партията. Не може дейностите ни да са свързани с катализиране на процеси в нея “. Това съобщи пред БНР водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

„ Новото ляво обединяване ще бъде евроатлантическо, а Румен Радев няма нищо общо с него. Президентът може да си има план, само че ние няма да стоим да го чакаме, нито ще се разгласяваме за негови пажове “, сподели тя.

Лидерът на „ Движение 21 “ счита, че Политическа партия не могат да бъдат избрани като ляв политически индивид. „ Не са леви, с изключение на, че са дечица на дейните борци “, сподели тя.

Борисов съгласно нея се надява след няколко месеца той персонално да направи кабинет.

Дончева дефинира готвеното обединяване на Политическа партия и Демократична България като „ мелез на маймуна с кашалот “. „ Не може едните да настояват, че са леви, а другите – десни и че вършат коалиция на положителните. Това е неприятно решение. Задкулисните играчи имат въздействие върху партията на Христо Иванов “, счита тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР