Социалистът определя действията на служебния кабинет като добри. „Този служебен

...
Социалистът определя действията на служебния кабинет като добри. „Този служебен
Коментари Харесай

БСП е солидна и сериозна партия и няма как да не излезе на избори за победа

Социалистът дефинира дейностите на служебния кабинет като положителни. „ Този длъжностен кабинет пристигна със поръчката да обезпечи почтени избори, както и да направи проверка на това, което е правено до момента. Това са хора, които имат своята експертиза, и когато се произнасят имаме вяра, че го вършат въз основата на съответната документи. Естествено е да има защитна реакция от наранени страни, само че в случай че и най-малкото от това, което се изнася в медиите, е правилно, то това е чудовищно за предходната власт във връзка с това по какъв начин е управлявала и какъв брой е ощетена страната “, безапелационен бе той.

В предаването “България заран “ Иван Ченчев разяснява създалия се проблем с машините за идния избор: „ Това е един проблем, основан още веднъж от предходната власт, очевидно някой се тормози, че машините ще обезпечат почтен избор “, изясни социалистът, който има вяра, че ще бъде открито решение по време на договарянията сред ЦИК и фирмата-доставчик. Според Ченчев даже и да има терзание измежду по-възрастното население, те ще се оправят с машините, защото сполучливо употребяват банкомати.

Демонстрирахме, че ние се сплотяваме, демонстрирахме протегната ръка и то освен към лявото пространство - направихме го и в 45-ия парламент. Преодолели сме това, което сме имали като вътрешно напрежение, а това, което се приказва оттук-оттам - няма значение “. Това съобщи Иван Ченчев по проблема с Георги Гергов като посочи, че му е даден явен и безапелационен отговор, а и той към този момент не е член на левицата.

Иван Ченчев уточни, че се чака още партии да се причислят към лявото обединяване, които ще разширят лявата коалиция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР