Сотир Цацаров си назначи мъжка секретарка за главен прокурор по

...
Сотир Цацаров си назначи мъжка секретарка за главен прокурор по
Коментари Харесай

Октай: Цацаров си назначи мъжка секретарка за главен прокурор по модела на Доган

Сотир Цацаров си назначи мъжка секретарка за основен прокурор по модела на Ахмед Доган. Това сподели пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай. Ето какво още посочи той:

Г-н Октай, доста хора подозират подмолен сюжети за назначенията на основен прокурор и началник на КПКОНПИ. Имат ли аргумент сходни подозрения?

По модела на Ахмед Доган, Цацаров си назначи мъжка секретарка като основен прокурор. Доган преди време по този начин наричаше Ахмед Емин, Бог да го елементарни. Така наричаше по-късно Лютви Местан. И в този момент по този начин се подсмихва и споделя, че идната му мъжка секретарка е Мустафа Карадайъ. В момента по същия модел Цацаров си назначи основен прокурор и се контракти да стане началник на КПКОНПИ от името на задкулисието. Той става сега най-овластеният човек в страната.

Тази роля не е ли отредена на основния прокурор?

Не, тъй като като ръководител на антикорупционният орган може да проверява всички властимащи за тяхното имотно положение. Може да им опише играта. Цацаров и Гешев надлежно като началник на КПКОНПИ и основен прокурор стават най-мощния наказателен уред в страната. В техните ръце са всички служби, данъчни и т. н. Техен „ клиент “ може да стане всеки политик, предприемач, съдии, прокурори. В момента огромният въпрос е кой стои над Цацаров. Кой му дърпа конците?

Имате ли отговор?

Навремето, индивидът който развеждаше Цацаров по кабинетите на върхушката и в Сарите беше Делян Пеевски. За седем години той си извърши лоялно уговорките към хората, пред които беше представян тогава. Кой, обаче стои над Пеевски, откакто не стои най-високо в йерархията на модела. Той е касиерът, който координира разграбването на КТБ.

Днес Цацаров и Гешев държат като заложници всички, които ограбиха милиардите от банката. И по този начин управляват „ тишината “ в страната.

Не инцидентно 20 души във Висш съдебен съвет гласоподаваха два пъти за избора на Гешев за основен прокурор. Това потвърждава зависимостите. Много хора станаха кредитополучатели посредством съпрузи, дами, любовници и т. н.

Те имаха безумен боязън да не би да стане пробив и да бъде назначен различен основен прокурор „ но Лозан Панов “ или други самостоятелни фактори, които да стартират да ги преследват за погрома на КТБ. Навремето посредством зависимостите от Държавна сигурност държаха в парализа цялата политическа класа и правосъдната система. Днес не престават да ги държат с погрома на КТБ.

Забележете каква тишина има по тематиката и в Народното събрание. Станахте очевидци по какъв начин Българска социалистическа партия не излъчиха собствен претендент за началник на КПКОНПИ. Видяхте по какъв начин Владислав Горанов уволни обществения министър. Това стана допустимо, тъй като Горанов има зад тила си Пеевски и задкулисието. Не е инцидентно, че Бойко Борисов не може да пипне министрите, които не са назначени от него, а от Движение за права и свободи през коридора на Патриотите. Говоря за финансовия министър, министъра на стопанската система, на земеделието, на околната среда, на районното развиване и т. н.

Камен Костадинов от Движение за права и свободи сподели в изявление по бТВ, че чака и тази година да има предколедно слово на Ахмед Доган. Възможно ли е и в този момент да чуем обичайните размишленията на Доган за екзистенциалната темпоралност, да речем?

Винаги съм се възмущавал, тъй като предколедното му послание скапва празника на всички християни. Нищо не пречи това послание да го направи на 4-ти януари, когато е рождената дата на Движение за права и свободи. Партията сякаш не приема формулата на ръководство ГЕРБ-Патриоти, само че в действителност крепят тази власт.

Министерски съвет в услуга на Доган за неговото пристанище ТЕЦ-Варна гласоподава 220 млн. лева Всички заедно мълчат за това. Управлението е подвластно от Доган.

Той няма интерес в този момент да събори властта. Ако желае, несъмнено може да го направи. Камен Костадинов, „ индивидът никой в партията “ декларира, че желае ускорено развиване и по тази причина са срещу формулата на ръководещите. Но в действителност те желаят ускорено развиване на джоба на Доган. Доган, в случай че е директно във властта, няма кака да си изпише тези 220 млн. Сега по този начин му е най-изгодно. Очаквам, че нервите на Бойко Борисов няма да устоят и през пролетта ще се отиде на предварителни избори.

*Източник: https://frognews.bg/
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР