SonyXperia 5 V наскоро се появи в GeekBench. Предстоящият флагмански

...
SonyXperia 5 V наскоро се появи в GeekBench. Предстоящият флагмански
Коментари Харесай

Sony Xperia 5 V бе забелязан в GeekBench с 16GB RAM

SonyXperia 5 V неотдавна се появи в GeekBench. Предстоящият флагмански телефон на компанията предходната седмица беше видян на известната платформа за относителен разбор. А в този момент на уеб страницата се появи и различен вид, само че с повече RAM.

Sony Xperia 5 V в GeekBench — какви са резултатите?

Моделът Xperia 5 V преди време се появи в GeekBench под номера XQ-DE54. В основата му стои процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 с 8 GB RAM. Този модел също работи с операционната система Android 13. Забелязаният предходната седмица Xperia 5 V получи 1443 точки в едноядрените проби и 4546 точки в многоядрените.

Но последните резултати в GeekBench са малко по-високи. Sony Xperia 5 V съумя да завоюва 1966 точки в едноядрения и 5350 точки в многоядрения тест. Въпреки това, най-забележителният аспект от листата беше това, че устройството разполага с 16 GB RAM. Това главно удостоверява, че телефонът ще бъде пуснат във разновидности с 8GB и 16GB оперативна памет.

Ще има ли разновидности с повече RAM?

Xperia 5 V може да се окаже по-малко премиална версия от Sony Xperia 1 V, защото последният в началото беше пуснат с 12 GB RAM за базовия модел. Това е с 4 GB повече от идния Xperia 5 V. Въпреки че други странични клюки също намекнаха, че японският софтуерен колос може да предложи устройството на някои пазари с 16 GB повече RAM. Но те евентуално ще бъдат районно лимитирани за съответни модели и няма да получат световно разпространяване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР