Соня Милева напусна Игри на волята, след като неочаквано трябваше

...
Соня Милева напусна Игри на волята, след като неочаквано трябваше
Коментари Харесай

Кой злепостави Соня от Игри на волята? Голата снимка изтеч...

Соня Милева напусна " Игри на волята ", откакто ненадейно трябваше да се бори за оставането си в рисковото шоу. Тя премери сили и най-много душeвност с Елизабет и Елена, които заеха второ и трето място, и Мани, която се избави първа.

" От един свят внезапно попадаш в различен свят и не си оценил нищо. Чувството е необичайно, още не знам какво ми се случи. В борбите в никакъв случай не би трябвало да се подценява момента с шанса. Тази борба беше към три часа под жарко слънце и най-хубавият участник може да се провали, да изпусне въжето, да изгуби баланс или каквото и да е.

В нашето племе нямаше поддръжка. Видях едни неприемливи черти в другите. Аз също не съм съвършена, имам своите недостатъчи и те са доста, само че в един миг взех решение да се отдръпна от по този начин наречената женска непосредственост. Имаше един интервал и в който трябваше да се приспособявам - към моя си живот, и видях плюсовете във всичко, което ми се случва ", споделя русокоската часове след отпадането си в изявление за Нова тв.

По време на присъединяване ѝ в играта обаче, в общественото пространство се завъртя една нейна много провокативна фотография, на която е вдигнала блузката си и показва прелести. А индивидът, популяризирал фрагмента, се оказва един от най-големите предатели за нея досега.
 Соня е навън от - 2
" Стана ми неприятно от тази фотография, само че това съм аз. Не съм откраднала нищо, това съм аз. Този човек, на който съм изпратила фотографията, е предал доверието ми. Още преди да вляза бях решила да закрия фейсбук профила си. Дадох си сметка, че наличието ни в обществените мрежи е тип взаимозависимост - от лайкове, от сторита, от изявления. Не желая това да е моят живот. Искам заран, като стана, да съм спокойна, не да дефинирам настроението си от това какъв брой лайка имам или нямам.



Най-тежката борба в живота на Соня Милева обаче, не е обвързвана нито с " Игри на волята ", нито с голи фрагменти в обществените мрежи. А с детето, което е изгубила! " Най-тежката ми борба беше да се изправя, откакто изгубих сина си. Това беше една черна пропаст. Не живеех. Тялото ми изпълняваше единствено физиологични функционалности, нищо повече. Едва съумях да се покажа на повърхността. Цялото пътешестване към мен стартира тогава. Тогава опознах действително себе си, с цел да мога да се модернизирам, да мога да бъда даваща ", написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР