Соня КолтуклиеваСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДнес стана една седмица от началото

...
Соня КолтуклиеваСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДнес стана една седмица от началото
Коментари Харесай

Първи случай в България на порно-кибер-тероризъм срещу журналистка

Соня Колтуклиева
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Днес стана една седмица от началото на офанзивите на кибер-тероризъм против мен.  Обажданията по телефона, изпращането на фотоси с еректирани пениси на дефектирани мъже, не престават. Полицаите от ГДБОП свършиха добра работа за ограничение на трафика, само че денонощните позвънявания и половите закани не престават.

Това е първият случай в България на порно-кибер-тероризъм против журналистка!  Щетите за мен са непредвидими – дори след години, някой от тези заболели онанисти и жалки самотници, може да ме види по малкия екран и да каже: ахааа, това е онази milf-ка, дето й пускаха фотосите и телефонния номер, че търси “яко еб@не и парафин ”.

Тези консуматори на порно-чатове са социопати и дегенерати, които даже не са в положение да схванат, че аз нямам нищо общо с порно-групите. За една журналистка, за обществена персона  и самостоятелен политически коментатор, това е бомба с часовников механизъм.

Да, минах през потрес и омерзение, яд и напрежение; повръщах и не можех да дремя няколко нощи; с гадност правех скрийн-шотове, с цел да ги адресирам на ГДБОП; претърпях разочарованието приятелки да ми подмятат: е, айде в този момент, какво толкоз се е случило…

Случи се!

Случи се нов тип тормоз и психически офанзиви против опозиционен публицист, предизвестие, че може да последва и освен това от виртуално насилие…
Това не ви ли впечатлява, не ви ли възмущава, не ви ли разгневява,  колеги публицисти? Не?! Защо?
Аз съм първата – на следващия ден може да бъде всеки един от вас!

Някой доста желае да ме уязви, унижи и уплаши. Подозирам, че е политик, нарцистичен вид с мутренски обноски, лицемерен и нерешителен. Всеки неуместен публицист може да стане негова цел и жертва.
Моята борба не е единствено за мен, тя е за достойнството на специалността. Ако този жесток отпадък се почувства мощен през днешния ден, той ще стане рецидивист, ще стои някъде прикрит в бункера на наглостта и ще отмъщава на всеки, триумфиращ, че е прикрит в потайността на анонимността.

Ей, вие – БТВ, Нова, Българска национална телевизия, верните публицисти, богините, жълтопаветниците, демократите и променкаджиите, не желая отбрана от вас. Защитете себе си! Малцина са мощни като мен – аз съм предходна през Ада, изправих се против репресивната машина на една страна. Получавам непрестанно голяма поддръжка от непознати хора! Вие помислете за себе си, тъй като не сте ваксинирани против насилието.

Благодаря най-искрено на Недялко Недялков, Петьо Блъсков, Петьо П.Блъсков, Стефан Ташев, Цветан Фиков, Калина Андролова, Ивелин Николов, Венцислав Тоцев, Юли Москов, Стоян Иванов, Боян Грозев, Силвия Димитрова, Кармелита Тонева, Светослава Рудолф – това са публицистите, които разгласиха абсурда с гнусната политическа поръчка против мен и ме поддържаха да не правя отстъпка нито крачка, до момента в който не бъде компрометиран поръчителят.

Благодаря за съдействието на служебния министър председател Гълъб Донев, на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, на шефа на ГДБОП Калин Стоянов; признателна съм за напъните на чиновниците на дирекция “Киберпрестъпност ” към ГДБОП; на прокурорите от Софийска районна прокуратура и на новото звено “Киберпрестъпност ” към Националната следствена работа.

Всеки българин заслужава отбрана против новите наглеци! Моят случай ще послужи като образец по какъв начин да се реализира предварителна защита и да се избавят безпомощните жертви на възмездие. Паралелната действителност е непозната и рискова. Време е да се разбули.

Няма по какъв начин да се скриеш завинаги… поплювко! Ще те открием.

П.П. Този случай съставлява интерес и за обществените психолози. Готова съм да им дава информация със известията и фотосите – една ясна картина за психическото (не)здраве на днешното общество.
П.П. Към българските модератори на Facebook: не ме блокирайте, поради hate или “нарушаване на стандартите ”. Нека аудиторията на най-популярната в България обществена мрежа да се осведомят, възмутят и провеждат против порно-кибер-тероризма!

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР