Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукВиждала съм всякакви пиари по

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукВиждала съм всякакви пиари по
Коментари Харесай

Виждала съм всякакви пиари по света и у нас, но един е просто уникален. Шута на Клоуна

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Виждала съм всевъзможни пиари по света и у нас, само че един е просто неповторим. Неописуем и несравним.

Шута на Клоуна.

Ако има конкурс за нанасяне на вреди върху клиента пред обществото – той ще грабне палмата на шампионата.

Ако би трябвало да бъде отъждествен на някакво животно – няма по какъв начин да стане. Ще би трябвало да се съпостави с цяла зоологическа градина: плюе, съска, джафка, кряка, грачи, пълзи, врещѝ…

Ако взима пари за това, което прави, то ще е ясно от какво смърдѝ – от миризмата на изгорени банкноти. Напразно изхарчен е всеки лев, доста са му дори жълтите стотинки.

Освен, в случай че някой не му заплаща да саботира “Промяната ”. Защото, даже аз, Недялко, Блъскови, Бареков, Стефан Ташев, Виктор Димчев, Явор Дачков, Валерия Велева, Калина Андролова, Ивелин Николов, Стоян Иванов, Николай Караколев, Асен Рашков, Цвети Борисова и дори самият Кеворк Кеворкян … взети дружно – с нашите разкрития и безпощадни мнения, бледнеем пред Найо Тицин и неговите триумфи в основаването на жалки карикатури, палячовци и дилетанти от Кирил Петков, Асен Василев и компания.

Не знам за какво толкоз ги ненавижда, дори ненавижда, тъй като няма по какъв начин другояче да не вижда, че скоротечно ги унижава и разсипва.

Мислите, че е просто несръчен ли?! Или е с жълта брошура? Е, не трябва по този начин да се наскърбява! Той цялостен живот се пробва да излезе от сянката на пастрока си и отдолу под полата на жена си. Трябва да му се признаят напъните, въпреки и напразни. Поне към този момент не заеква, както преди време, когато беше атракцията на конференциите. Вероятно от боязън да не се повтори това безславно време – замества говоренето с рапърски речитативи … или нещо сходно, въпреки и безподобно.

Всеки политик си заслужава пиара. Обаче, Кирил Петков не е чак пък толкоз пропаднал и неподобаващ, че да заслужава Найо Тицин. Жал ми е. Но не мога да му оказа помощ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР