Соня Колтуклиева, фейсбукКакво смислено да очакваш от нещо, което се

...
Соня Колтуклиева, фейсбукКакво смислено да очакваш от нещо, което се
Коментари Харесай

Малки злобни човечета газят из страната с кафяви чепици, потни ризи и мръсно под ноктите. България не е виждала такава деструктивна кампания


Соня Колтуклиева, фейсбук

Какво свястно да очакваш от нещо, което се учреди като партия с ABCDE FU на Gayle, която псува всичко наред, като се изключи кучето, само че не подминава майката и сестрата.

Така си я карат и до през днешния ден – псувайки: Бойко Борисов, Съединени американски щати, Европейския съюз, някоя си Добринка, някаква компания на границата, издател на известен медиен сайт… Единственото, пред което се прекланят е свинското със зеле.

България рядко е виждала толкоз деструктивна предизборна акция!

Малки злобни човечета газят из страната с кафяви чепици, потни ризи и мръсно под ноктите, тънки в сметките и необятни в ханша – самозабравили се еднодневки, които се изживяват като историческо събитие.

Подредиха на държавната софра любовница-любовник-кум-кумец-комшия-фирмаджия; дадоха 1 милион за съветници в МС; разрушиха “Български пощи ” и БДЖ; смъкнаха ББР на колене; профукаха половин милион за полети с държавните самолети; натрупаха планина от комисиони; затънаха в тресавище от лъжи; прикоткаха предатели-партийни пеперуди…

Искат да си довършат работата. Коя работа по-точно? Тази, която е разказана в отчета на ДАНС за газовите комисиони ли?!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР