Соколите започнаха тренировки на родния си дом стадион Спартак, като

...
Соколите започнаха тренировки на родния си дом стадион Спартак, като
Коментари Харесай

„Соколите” с първа тренировка на стадион „Спартак”

„ Соколите ” започнаха тренировки на родния си дом стадион „ Спартак ”, като това се случи през днешния ден на старта на зимната подготовка. Въпреки последните разтърсвания в клуба след хвърлените оставки от 5 члена на УС на последното Общо заседание, Спартак започва първото занятие с 25 играчи. Те бяха изведени от Кириакос Георгиу, който ще извършва длъжността старши треньор. Сред футболистите имаше млади играчи на проби.
Заниманията на варненци към този момент ще се организират на клубния стадион, като до две седмици момчетата към този момент ще могат да употребяват и новите съблекални.

Треньорът е планувал 9 контролни срещи. На 11-и януари има двустранна игра с юношите до 17 години, а на 15-и е контролата със Созопол. На 25-и януари е планувана инспекция с отбора на Царско село в Обзор и с румънския Посейдон на 1 февруари. На 4-и варненци ще срещнат Несебър. Беше планувано и присъединяване на шампионат в Балчик, само че стана ясно, че той няма да се организира. За останалите контроли се търсят противници.

Припомняме, че в края на предходната година Спартак се раздели с Боян Илиев, Васко Боев, Филип Колев, който си потегли по лично предпочитание. Ще има още играчи, които няма да са част от „ соколите ” напролет.

„ Хубавото е, че най - най-после ще упражняваме на нашия стадион. Взехме четирима юноши от нашата школа. Лошото е, че трима футболисти, които бяхме договорили и ги чакахме през днешния ден, се отхвърлиха, поради последните неща, които се случиха в клуба. Двама от тях са такива, които са играли в А група и можеха да ни оказват помощ да се спасим. Ще подмладяваме състава. Ще гледаме да притеглим футболисти, които са работохолици. Искаме играчи, които се разсънват с мисълта за футбол и желаят да се развиват, с цел да развият и тима. ”, съобщи на старта на подготовката на „ соколите ” Кириакос Георгиу. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР