Софтуерната компания Графиксофт получи удостоверение за закупена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни

...
Софтуерната компания Графиксофт получи удостоверение за закупена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни
Коментари Харесай

Графиксофт получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО

Софтуерната компания Графиксофт получи уверение за закупена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги 100% зелена сила. Удостоверението за сила, създадена от ВЕИ, беше връчено на Цветелина Стоянова, представител на мениджмънта на компанията, от Богомил Недевски, шеф отдел Продажби на основни клиенти в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.

Графиксофт е компания, предоставяща услуги в областта на софтуерното инженерство - разработка на програмен продукт, изследване, планиране, програмиране, тестване, интеграция, образования и поддръжка в сходство с потребностите на клиентите.

„ За нас е значимо да знаем освен, че нашата активност не вреди на природата, само че и че покриваме личните си потребности от електрическа енергия, добита по метод, който не оставя въглероден отпечатък върху Земята ", показа госпожа Стоянова. „ Бихме желали децата ни да живеят в по-чиста среда, за която и ние сме съдействали. Енергията от ВЕИ е силата на бъдещето и ще се радваме от ден на ден ИТ бизнеси в България да осъзнаят това и да се извърнат към потреблението на екологично чист ток в партньорство с ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. В допълнение на това Графиксофт, посредством една от своите компании, от няколко години е притежател на Водноелектрическа централа Сокол, пуснат в употреба преди повече от 80 години в далечната 1940. "

Зелената концепция не е единствената тематика, по която двете компании имат подобие във вижданията. Графиксофт и ЕНЕРГО-ПРО са работодатели, които поддържат експертите, на които занапред следва да завършат университет, влагат в образованието на своите чиновници, стремят се да обезпечават удобна работна среда.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които се трансферират на името на клиента в регистъра на Агенцията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР