Софтуерът Rambos е призван да опрости дигиталната работна среда(екранна снимка:

...
Коментари Харесай

Rambox Pro - ефикасен заместител на уеб браузъра


Софтуерът Rambos е предназначен да опрости цифровата работна среда
(екранна фотография: Rambox Pro)

В днешния взаимосвързан свят, където доста от нашите срещи и събития могат да се организират в цифрова среда, не е чудно, че  работим, пазарим или поддържаме връзка онлайн. Това нормално води до десетки приложения, конфигурирани на компютъра и претъпкан браузър с голям брой отворени прозорци.

Проектиран да усъвършенства продуктивността, е приложение, което дава централизирано табло, съхраняващо на едно място всичките ни нужни приложения. Получавате достъп с едно кликване до стратегиите, които употребявате както в персоналния, по този начин и в служебния си живот, без да се постанова да ги инсталирате. 

Най-голямото преимущество на Rambox Pro e съвместимостта му с над 600 приложения, които могат да бъдат налични единствено за вас или и за доверените ви другари и сътрудници посредством въвеждане на имейл и ключова дума.

Областта с известията е мястото, където може да видите най-новите известия или предизвестия, до момента в който панелът отляво дава достъп до всички групи, както и опция за основаване на нови.

Rambos обезпечава достъп до всички обичани приложения от едно място
(екранна фотография: Rambox Pro)

В тази стратегия под “групи ” се има поради голям брой сбирки от приложения. Например, може да имате група с приложения, нужни за служебните ви задължения или друга, която служи за персоналните ви потребности.

Rambox Pro ви разрешава също да персонализирате иконата на групата, с цел да я разпознавате по-лесно, да редактирате името ѝ, да конфигурирате звуци и варианти за известия, както и да зададете времеви диапазон на функционалността “не безпокойте ”.

След като създадете група, може да започнете да я попълвате с приложенията, от които се нуждаете. Rambox Pro ви разрешава да преглеждате голяма библиотека от приложения, а посредством полето на търсене може бързо да намерите дадена стратегия, в случай че я знаете по име.

Налични са приложения за чатове и известия, прекачване на файлове и шерване на данни, мултимедийни стратегии, календари, имейл клиенти, редактори на първоначален код, принадлежности за продажби и маркетингови услуги, обществени медии, вести, мениджъри на пароли и още доста други. 

Софтуерът Rambox е съчетаем с над 600 приложения
(екранна фотография: Rambos Pro)

Кликвайки върху обещано приложение, се отваря нов раздел, след което ще би трябвало да въведете данните на акаунта. Използването на съответната услуга или приложение се прави в Rambox Pro, без отваряне на браузър или различен програмен продукт.

Трябва да имате поради, че Rambox се предлага и във вид с отворен код. Изданието Pro обаче предлага по-голям брой поддържани приложения, дружно с спомагателни варианти за настройка на тематики и време на потребление. Pro версията идва и с автоматизирана хибернация за икономисване на запаси, инспекция на правописа и първокласна поддръжка.

В умозаключение, Rambox Pro наподобява доста забавен и потребен програмен продукт, посредством който потреблението на разнообразни приложения става с една концепция по-вълнуващо и прелестно.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР