Софийският районен съд отложи делото срещу Владимир Стоянов, наричан от

...
Софийският районен съд отложи делото срещу Владимир Стоянов, наричан от
Коментари Харесай

Фалстарт на дело за бой на докторка от „Шейново“

Софийският областен съд отсрочи делото против Владимир Стоянов, именуван от медии Плацентата, който атакува доктор Албена Гагова в “Шейново ” на 3 юли 2017 година Причината за отлагането бе, че Стоянов е получил обвинителния акт ден преди вчерашното съвещание. Той настоя процесът да стартира, тъй като не желал делото да се бави и бе подготвил и документално мнение по всички точки, които се разискват в разпоредителното съвещание.

Адвокатът на потърпевшата лекарка обаче бил зает по друго дело и по този начин стартът на процеса бе пренасрочен за 22 март.

Владимир Стоянов през вчерашния ден пристигна в съда с забрадка на лицето, която отхвърли да смъкна даже в залата. Пред публицисти той бе безапелационен, че е почтен, само че законът бил против него. Според обвиняването той е протегнал ръка на доктор Гагова, тъй като от болничното заведение не желали да му дадат плацентата на преди малко роденото му бебе. Той твърдял, че плацентата му трябвала, с цел да прави проучвания и има нужните разрешителни да съхранява биологичния материал.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР