Софийският градски съд реши окончателно прокурорският синда бъде пуснат от

...
Софийският градски съд реши окончателно прокурорският синда бъде пуснат от
Коментари Харесай

Окончателно – прокурорският син Васил Михайлов излиза под домашен арест

Софийският градски съд реши дефинитивно прокурорският синда бъде пуснат от ареста с по-лека мярка за неотклонение " домакински арест ", научи bTV.

Решението е взето през днешния ден на съвещание при закрити врата.
Михайлов ще бъде наблюдаван дали нарушава мярката си посредством проследяваща гривна. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
" Тройният правосъден състав одобри, че продължава да е налице обоснованото съмнение, че е създател на закононарушението, за което е обвиняем по НОХД № 1059/2023 в Софийски областен съд. Но заради дългия интервал на задържане, който към този момент е повече от 1 година, действителната заплаха от осъществяване на закононарушение е с намалял интензитет ", оповестяват от Софийски градски съд. 
 
От съда допълват, че подсъдимият е на млада възраст и с чисто правосъдно минало, има и открити по делото идентичност и адрес.

„ Съдът смята, че следва да се откри точният баланс сред преследваните от закона цели и правата на подсъдимото лице, още повече, че мярката за неотклонение " домакински арест " се управлява посредством средствата за електронно наблюдаване “, написа в определението.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР