Софийският градски съд решава дали да остави в ареста Георги

...
Софийският градски съд решава дали да остави в ареста Георги
Коментари Харесай

Докараха Георги Семерджиев в съда

Софийският градски съд взема решение дали да остави в ареста Георги Семерджиев , който преди няколко дни умъртви две девойки в София, предизвиквайки тежка злополука в столицата.

Той бе докаран в правосъдната зала при засилено полицейско наличие .
 Георги Семерджиев БГНЕС

По-рано прокуратурата изиска непрекъснат арест за водача , за който се появиха данни за многократни прегрешения на пътя. Обвинителите са внесли настояването в Софийския градски съд (СГС) към 13:30 ч., осведомиха от институцията. Към момента не е подготвена кръвната проба на арестувания.

По информация на през днешния ден той се е опитал да се нахвърли върху прокурорката, която му е предявила обвиняването .
 
 Георги Семерджиев БГНЕС

Междувременно прокуратурата повдигна ново обвиняване на Георги Семерджиев за предходно нарушение. В кръвта му на 10 юни са били открити амфетамин и метаамфетамин, също така той е употребил подправена швейцарска брошура, сподели заместник-градският прокурор Христо Кръстев. Тогава той е избягал, откакто е спрян от служители на реда и тестван с дрегер, който е посочил и съществуване на алкохол.

А дали по-късно полицията го е търсила, ще покаже инспекция, сподели Кръстев. По думите му тогава служителите на реда е трябвало да го задържат за 24 часа.

 
 Георги Семерджиев БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР