Софийският апелативен съд за втори път не даде ход на

...
Софийският апелативен съд за втори път не даде ход на
Коментари Харесай

Съдът отново не даде ход на делото за смъртта на Милен Цветков -

Софийският апелативен съд за повторно не даде ход на делото за злополуката, довела до гибелта на журналиста Милен Цветков. Този път повода е, че подсъдимият Кристиан Николов показал документи, че е контактен с болен от COVID-19.

На 23 юни разглеждането на поради отсъствието на бранителите на Кристиан. Адвокат Константин Симеонов е в чужбина, а другият юрист - Лъчезар Таков, е върнал призовката с пояснение, че е бил зает единствено за първата инстанция. 

През март Софийският градски съд даде 9 година затвор за Николов. Той бе лишен и от опцията да ръководи транспортно средство за 10 година Младежът бе наказан също да заплати разноските по делото и следствието. Според магистратите Николов е направил закононарушението по несъобразителност и непредумишлено. От присъдата ще бъде приспаднат срокът на първичното задържане на младежа.

Прокуратурата изиска 15 година затвор за Кристиан, като посочи възрастта му, чистото правосъдно минало и опитите му да помогне на потърпевшите като смекчаващи виновността условия, само че настоя, че действието е осъществено съзнателно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР