Софийски апелативен съд постанови мярка за неотклонение домашен арест за

...
Софийски апелативен съд постанови мярка за неотклонение домашен арест за
Коментари Харесай

Наркоманът наръгал брутално момчето в тролея, защото се бил обидил, че го нарекли "циганин". Съд го пусна от ареста!

Софийски апелативен съд постанови мярка за неотклонение " домакински арест " за Георги Георгиев, който намушка юноша в тролейбус в София. От прокуратурата упорстваха за най-тежката мярка " задържане под стража ", оповестява Канал 3.

Припомняме, преди две седмици състав на Софийски градски съд остави Георгиев в ареста. Той е упрекнат в опит за ликвидиране по хулигански подбуди. Мъжът към този момент е осъждан за две други закононарушения, осъществени през 2003 и 2006 година Едното е за безчинство, а другото за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди.

Днес апелативните съдии счетоха, че събраните доказателства до този миг не са задоволително обосновани за обвиняването, което е повдигнато на Георгиев. При разпита на очевидци на случая стана ясно, че потърпевшият 18-годишен Борислав Великов е обидил Георгиев, като го е нарекъл " ром " и го е блъснал по гърба.

Обвиняемият е попитал " за какво ", след което е последвало сдърпване, при което Георгиев е наръгал съперника си. Съдът регистрира, че Георгиев е носил хладно оръжие - нож, както и вещества, разнообразни от метадон, само че реши, че той не може да се укрие, тъй като има открит адрес и постанови " домакински адрес ".

Самият Георгиев съобщи само, че желае единствено да види майка си жива и няма други стремежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР