Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност Симона Цветкова и

...
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност Симона Цветкова и
Коментари Харесай

Обвинения и за спътниците на Кристиан Николов

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност Симона Цветкова и Георги Иванов, пътували с Кристиан Николов, който провокира злополуката на Великден, при която почина журналистът Милен Цветков.

Те са упрекнати, че умишлено са „ затаили “ истина пред проверяващите органи във връзка с станали им известни обстоятелства и условия, свързани с предмета на доказване по друго наказателно произвеждане за катстрофата, прецизират от държавното обвиняване.

Спрямо двамата обвинени са взети ограничения за неотклонение - гаранция в размер на по 10 000 лв. за всеки.

Очаква се през днешния ден прокуратурата да изиска непрекъснат арест за Кристиан Николов, който е упрекнат за причиняване на гибел на пътя след приложимост на опиати. Заради карантинните ограничения на съвещанието на Софийския градски съд ще могат да участват единствено представител на държавното обвиняване и юристът на 22-годишния мъж. Самият Николов ще взе участие в съвещанието по скайп.

От през вчерашния ден с обвиняване е и майката на Кристиан – Десислава Пешева за това, че е позволила сина си до кара под влияние на опиати автомобила, благосъстоятелност на ръководената от нея компания.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР