Софийската организация на АБВ регистрира листата си за местните избори.

...
Софийската организация на АБВ регистрира листата си за местните избори.
Коментари Харесай

АБВ регистрира листата си в София, Ивайло Калфин водач

Софийската организация на АБВ записва листата си за локалните избори. Неин лидер е Ивайло Калфин.

Припомняме, че по-рано този месец партията поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

" Внесохме цялостна листа за общински съветници, упованията са ни да реализираме оптимален резултат. В момента имаме трима общински съветници от АБВ. Бяхме в коалиция, в този момент се явяваме независимо ", посочи Ивайло Калфин по време на регистрацията.

Той обърна внимание, че АБВ има претенденти за кметове в регионите " Нови Искър ", " Красно село ", " Слатина ", " Възраждане ", " Овча купел ".

Калфин изрази вяра и че АБВ ще бъде факторът в идващия общински съвет, „ който способства бюджетът на София да се харчи транспарантно и жителите да знаят къде отиват парите им “.-->

" Трябва или да има задоволително огромни обединения, чакаме и поддържаме госпожа Манолова за претендент за кмет, с цел да се промени изобщо целия модел на ръководство на София. Оттам нататък всяка партия би трябвало да се потвърди. В съвета не е проблем да е по-шарено и да има представители на повече партии. Това нормално значи повече бистрота ", уточни Калфин.

По думите му сега моделът за ръководство на София е циничен.

" След това живот и здраве, в случай че сполучливо завоюва госпожа Манолова, ще обсъждаме съответните ограничения, зад които ние бихме застанали. Има някои от нейните ограничения, зад които бихме застанали, има някои, по които нямаме единодушие ", посочи Ивайло Калфин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР