Софийската градска прокуратура разследва смъртта на 16 - годишното момче,

...
Софийската градска прокуратура разследва смъртта на 16 - годишното момче,
Коментари Харесай

СГП разследва смъртта на 16-годишното момче, убито от ток в столицата

Софийската градска прокуратура проверява гибелта на 16 - годишното момче, което беше, протичащ през улична шахта на столичния бул. " Иван Гешов ", по текст от Наказателния кодекс за причиняване на гибел заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или друга правно регламентирана активност.
В рамките на формираното досъдебно произвеждане са назначени голям брой експертизи и са изискани документи, оповестиха от държавното обвиняване.
Веднага след сигнала за случая на мястото са пристигнали органите на Министерство на вътрешните работи, които, за събиране на доказателства, да запазят местопроизшествието. Следовател от Софийската градска прокуратура е подхванал незабавни дейности по следствието. Непосредствено до уличната шахта е открит извит проводник, представляващ източник на нараснала заплаха. Днес е била направена аутопсия на детето. Според предварителното умозаключение на медицинските лица, то е умряло от остра сърдечно-съдова и дихателна непълнота. По тялото му е имало охлузвания с тип на термично влияние.
Назначените експертизи са съдебномедицинска и техническа, а документи са изискани от Столичната община, Община „ Триадица “, ЧЕЗ, управлението на болница „ Св. Иван Рилски “, търговецът, ползващ павилион в непосредствена непосредственост до местопроизшествието. Започнали са и разпити.
Текстът, по който се води следствието, планува - при определяне на виновност, наказване до шест години затвор.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР