Софийската градска прокуратура издаде европейска заповед за арест на Евелин

...
Софийската градска прокуратура издаде европейска заповед за арест на Евелин
Коментари Харесай

Прокуратурата издаде европейска заповед за арест на Евелин Банев – Брендо


Софийската градска прокуратура издаде европейска заповед за арест на Евелин Банев по отношение на привеждане в осъществяване на постановената по отношение на него неоправдателна присъда от 6 години "лишаване от независимост ".

Евелин Банев е наказан, по тази причина че през интервала от 17 октомври 2002 година до 30 май 2005 година на територията на Република България, Обединено Кралство Англия и Северна Ирландия, Британските Вирджински острови, Конфедерация Швейцария и Република Австрия, взел участие в проведена незаконна група, основана за да извърши финансови интервенции със средства, за които е знаел, че са добити посредством закононарушение - трафик на наркотични субстанции - закононарушение по член 321 алинея 3 вр. алинея 2 от Наказателния кодекс.

Присъдата по отношение на Банев е в действие на 26.04.2018г. и Софийска градска прокуратура неотложно е разпоредила задържане на наказания Банев и провеждането му в пандиза. Спрямо него е наложена и възбрана за овакантяване рамките на страната. След като е открито, че той не обитава на известните адреси и местонахождението му в страната е незнайно, Банев е разгласен за поредно за локално, общодържавно и интернационално търсене .
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР